Groepsreizen​ | Programma | Mogelijkheden | Vervoer | Reisdata en prijzen

Twee keer per winter organiseren de vrijwilligers van de Stichting zelf een wintersportreis voor mensen met een handicap, met verblijf in het huis. Voor een groepsreis is een mooie omgeving met veel mogelijkheden heel belangrijk, evenals een gezellig logeeradres waar u zich thuis kunt voelen. 

De Stichting Nieuwendammerham heeft in Au en omgeving vele jaren ervaring met het organiseren van groepsvakanties, voor zowel groepen met als zonder gehandicapten, en heeft ook goede relaties met ondernemers en overheid in de omgeving. Wij zijn graag bereid om u te helpen bij het organiseren van uw droomvakantie. U kunt dan profiteren van onze ervaring, onze goodwill en soms van interessante kortingen.

 

Als wij het huis verhuren zijn er altijd vrijwilligers van de Stichting in het huis aanwezig, om u met raad en daad bij te staan tijdens uw vakantie. Zij logeren in een aparte ruimte in het huis en we rekenen erop dat ze met uw groep mee kunnen eten.

Voor groepen die voldoen aan de ideële doelstellingen van de Stichting is een subsidie op de huurprijs mogelijk. Het stichtingsbestuur toetst of een groep voldoet aan de criteria die opgenomen zijn in de statuten en reglementen. Neem contact via het contactformulier voor meer informatie.