HOE HET BEGON

De Stichting Vakantieverblijven Hollandheim Au 
In 1970 besloot een aantal vrijwilligers van de speeltuinvereniging Nieuwendammerham uit Amsterdam-Noord een vakantiehuis te gaan bouwen in Au, de plek waar ze al jaren kampeervakanties organiseerden. Dat werd het Hollandheim, waar de Stichting vervolgens haar vakanties organiseerde. In 1985 werd dit vakantiehuis aangepast en daarna meerdere malen volledig gemoderniseerd. Sindsdien gaat er ieder najaar een groep handige vrijwilligers heen om weer dingen te vernieuwen, uitvoering duurzaam- heidsprogramma en werkzaamheden als gevolg van aangepaste wet- en regelgeving. 

DOELSTELLINGEN ANBI

1. De stichting heeft ten doel: het bevorderen, organiseren en daadwerkelijk uitvoeren van (wintersport)vakantiereizen voor lichamelijk en/of geestelijk gehandicapten in een eigen aangepaste accommodatie in Au te Oostenrijk.

 

2. De stichting tracht dit doel te bereiken door de eigen accommodatie open te stellen voor verhuur aan gelijksoortige groepen d.w.z. groepen lichamelijk en/of geestelijk gehandicapten en organisaties met een maatschappelijk cultureel doel.

Vrijwilligers

Twee keer per winter organiseren de vrijwilligers van de Stichting zelf een wintersportreis voor mensen met een handicap, met verblijf in het huis. Dankzij de inzet van deze helden kunnen we mooie herinneringen blijven maken. Wil je ook vrijwilliger worden? Neem dan hier contact op. Of wil je liever bijdragen door een donatie? Klik dan op de onderstaande knop en word ook een Hollandheim held!  

 

STICHTING

Contact NL

Stichting Hollandheim AU Nieuwendammerham
Middenweg 229
1098 AP Amsterdam
info@hollandheim.eu

RSIN 816122076

www.hollandheim.eu

Bestuursleden 
Voorzitter: Charles Boll 
Secretaris: Sonja Schoen 
Penningmeester: Petra van der Veldt

Advies - contactpersoon
Sonja Schoen: 06 28303635