top of page
Verhuur groepsaccommodatie 

 

Naast het organiseren van eigen wintersportreizen, stelt stichting Hollandheim de eigen accommodatie ook ter beschikking aan andere organisaties die zich inzetten voor mensen met een beperking en organisaties met een maatschappelijk en/of cultureel doel. De stichting komt ook hierin tegemoet middels het rekenen van een gereduceerd tarief. Zo kunnen we samen zoveel mogelijk mensen (met beperking) een onvergetelijke reis naar Oostenrijk laten ervaren!

Hollandheim AU 

Is een groepsaccommodatie in het Oostenrijkse dorp Au geschikt voor 58 personen. De accommodatie is aangepast voor mensen met een beperking volgens de regels van “Geboden Toegang”. 

Doelgroepen 

De accommodatie wordt ter beschikking gesteld aan instellingen/organisaties die zich inzetten voor gehandicapten, ofwel instellingen met een maatschappelijk nut en of cultureel doel en zonder winstoogmerk, ofwel aan instellingen met de ANBI-status (of hieraan gelijkwaardig in het buitenland). Doelgroepen krijgen een doelgroepkorting van € 1000,- op de huurprijs.   

 

Verhuur commerciële groepen 

Het Hollandheim is te huur voor commerciële groepen (mits niet in gebruik door hierboven genoemde doelgroepen). Deze fondsenwervende activiteit is een middel (en geen doel) om de doelen van de stichting mede mogelijk te maken. Alsmede de kosten en vaste lasten van de aangepaste accommodatie te kunnen dekken.

 

Inbegrepen in huurprijs

  • maximaal 58 personen

  • maximale gebruik van warmwater 12.000 liter per week

  • vrij gebruik stroom 600 Kwh per week
     

Niet inbegrepen in huurprijs (prijspeil 2024)

  • winterseizoen - olietoeslag € 567,00 per week

  • meerverbruik warmwater € 48,60 per 1.000 liter

  • rioolheffing wordt berekend ad € 6,91 per kubieke meter koud water

  • meerverbruik elektra € 0,86 per Kwh

  • Toeristenbelasting gemeente AU, Toeristenbelasting is een verplichte gemeentelijke belasting, hiervoor verwijzen wij naar de website van de gemeente AU

 

Beschrijving

Het Hollandheim is een 4 verdiepingen tellende woning in het dorp Au in Vorarlberg, in de buurt van Bregenz. Parkeren bij het huis.

Het huis is volledig ingericht en geschikt voor mensen met een beperking met o.a. een lift voor personen en rolstoelen, een rolstoelhellingbaan, aangepaste badkamers en toiletten maar ook een passieve tillift, een Mo lift Raiser Pro en een Aerolit toilet lift.

 

De keuken is professioneel ingericht en er kunnen moeiteloos maaltijden worden verzorgd voor groepen tot 58 personen middels o.a. een grote Rational steam cooker. De slaapkamers bevinden zich op de 2e en 3e verdieping en zijn ingericht voor 4,6 en 8 personen.

 

In de kelder bevindt zich een sfeervolle bar/disco met bluetooth mengpaneel en is er een lounge hoek met spel mogelijkheden zoals sjoelen, tafelvoetbal, tafeltennis en darts. Ook is er een skiruimte aanwezig met schoenendroger. Er is goede WIFI in het hele huis. TV met alle Nederlandse, Duitse en Oostenrijkse zenders (NLziet en DreiTV) en een audio installatie met streaming mogelijkheid (bijv. spotify). Desktop PC met internet toegang.

 

Vanuit het huis heb je een panoramisch uitzicht op de prachtige Diedamskopf en Kanisfluh. In de winter zijn de skiliften niet ver weg en kun je bij het huis op de langlaufloipe stappen. In de zomer start je hier prachtige wandelingen over goed begaanbare paden, ook met rolstoelen. Goed bereikbaar vanuit Nederland.

Bekijk de beschikbare periodes en de huurprijzen. Heb je vragen of wilt je direct reserveren? Neem contact op via info@hollandheim.eu.

bottom of page