top of page

Zomerreizen voor mensen met een beperking

Laat je Handicap geen beperking zijn: beleef jouw ideale vakantie in de bergen! De Hollandheim Zomerreis brengt je naar Au in Vorarlberg, Oostenrijk. Een schitterende omgeving! Vanuit het Hollandheim heb je een panoramisch uitzicht op de Diedamskopf en de Kanisfluh. Je reist, afhankelijk van je handicap met luxe touringcar of rolstoelbus van Nederland naar Oostenrijk en gedurende de week blijft de bus bij ons om ons naar alle mooie plekken in de omgeving te brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de omgeving is er van alles te doen; er zijn mooie wandelpaden die ook goed begaanbaar zijn met rolstoel en/of rollator, mooie fietspaden om -begeleide- mountainbike tochtjes te maken en er zijn diverse zwembaden in de omgeving. Voorts zoeken we het ook hogerop en gaan we met de gondel naar de bergtoppen (2000 meter) voor prachtige vergezichten. Dat kan ook heel goed met de rolstoelen.

Enthousiaste vrijwilligers zorgen ervoor dat het jou aan niets ontbreekt en helpen je met de zorg die jij nodig hebt. De inwendige mens wordt uitstekend verzorgd door professionele koks.
 

Kosten voor de reis

Het is ons doel om betaalbare vakanties aan te bieden aan mensen met een beperking. Voor deze week betaal je dan ook slechts € 410,- per persoon. De reissom is inclusief: reis per luxe touringcar van Amsterdam naar Au vv; Het verblijf in het Hollandheim op basis van volpension, begeleiding door vrijwilligers .

 

Kosten toegangsprijzen bij excursies, drankjes buiten de maaltijden om en in horecagelegenheden zijn niet bij de prijs inbegrepen.

 

De extra kosten voor zoals de rolstoeltouringcar, extra begeleiding van ongeveer € 1000,- per deelnemer worden bijgedragen conform de doelstelling door Stichting Hollandheim Au.

 

Laat dus je beperking geen belemmering zijn om deel te nemen aan een fantastische Hollandheim Zomerreis. Nieuwsgierig geworden?

 

Neem voor advies en vragen gerust contact op met Sonja Schoen op 06 28303635 of schrijf je direct in via de button hieronder.

Reisdatum 15 juni tot en met 22 juni 2024

cb_DSC06859_smal.jpg
bottom of page