top of page

Ervaring wintersportreis | Shyann

"Mijn naam is Shyann en ik heb een hele leuke reis gehad met skiën in Oosterijk in januari 2023.


Het eten was ook heerlijk, er waren wel drie koks die en toetje gingen maken voor ons. Iedere avond een driegangenmenu, erg lekker!!! De begeleiding was leuk en ze zorgen goed voor mij, ik voelde me op mijn gemak en veilig.


Ik heb op de hoge berg een pizzapunt gemaakt dat is een manier van skiën die ik eigenlijk al kon omdat ik al heel erg vaak ben mee geweest met deze vakantie, al ongeveer 7 keer.

Zo leuk zijn deze vakanties. Ik ga eigenlijk elk jaar mee.


We gaan ook altijd buiten wat drinken en eten op een terras en soms binnen hangt ervan af wat voor weer het is. We zitten dan in een huisje met heel veel bedden en dekbedden. We doen dan ook spelletjes, kletsen met elkaar, we gaan discodansen , samen met de begeleiding gaan we dan optreden.


Ik heb het altijd erg naar mijn zin. Volgend jaar maar weer."
Comments


bottom of page