top of page

Ervaring wintersportreis | Frits

"Mijn naam is Frits en ik ga sinds een aantal jaren mee met Hollandheim naar de wintersport in AU.


Ik ben via een vriend die al heel lang mee gaat, bij de organisatie gekomen. Ieder jaar kijk ik er naar uit om weer in te schrijven om mee te gaan. Het is altijd weer heel gezellig om bekende deelnemers en leiding in de bus te ontmoeten.


Wat ik het leukste vind is langlaufen. Daar kijk ik altijd erg naar uit om te gaan doen. Skiën vind ik erg spannend, maar gelukkig mogen we zelf kiezen wat we willen doen, en ga ik dat dus niet doen.


Ook worden er ‘s avonds leuke activiteiten georganiseerd. De disco avond is echt een groot feest met heel veel lol.


De leiding helpt en leert ons veel nuttige dingen, zoals met geld betalen en terug krijgen van wisselgeld. Maar wat ik ook geleerd heb is dat ik met de skistok mijn schoen vol met sneeuw kan schoon maken om deze goed in de klem van de langlaufski vast te zetten.

Ik kijk er heel naar uit om met de volgende vakantie weer mee te mogen naar Au."12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page